RAKENNUSTYÖT JA URAKOINTI

Projektirakentajat JK Oy:ssä olemme rakentamisen ammattilaisia ja tarjoamme rakennustyöt laajalla kokemuksella. Joustavat palvelumme mukautuvat aina asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaisesti.

 

Urakoimme KVR-hankkeita, sekä myös pienempiä kokonaisuuksia niin yrityksille, kuin yksityisillekin. Palveluihimme kuuluvat mm. tilaelementti- ja muiden elementtikohteiden urakointi, sekä muu rakentamisen uudistuotanto, kuten toimitilat, hallit, päiväkodit, hoivatilat, sekä pientalorakentaminen.

 

Laajan alihankkijaverkostomme avulla pystymme toteuttamaan erilaisia rakennusalan hankkeita ja pystymme reagoimaan myös nopeisiin muutoksiin ja vaatimuksiin hankkeissa.

Onko teillä käynnistymässä hanke josta puuttuu osaavat tekijät?

Tilaelementti- ja puuelementtiasennukset

 

Asennamme ja viimeistelemme tilaelementtikohteet, sekä muut puuelementtikohteet laadukkaasti ja pitkällä kokemuksella. Meiltä löytyy ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö, jonka avulla toteutamme hankkeet luotettavasti ja kustannustehokkaasti aina asennuksista viimeistelyyn asti.

Uudisrakentaminen

 

Meiltä löytyy osaamista ja taitoa uudisrakentamisesta monipuolisesti ja pystymme toteuttamaan hankkeet kokonaisvaltaisesti. Rakennamme niin pientalot, kun toimitilatkin ja kauttamme saat myös isommatkin hallikokonaisuudet. Laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme tarjoamaan hankkeet myös KVR-urakointina.

Meillä rakennushankkeet viedään läpi ammattitaidolla ja annamme täyden panoksemme jokaiseen projektin vaiheeseen.

Rakentamisen lainalaisuudet, hyvä rakennustapa ja sopimusten kunnioittaminen ovat merkittävässä roolissa.